Monday, July 20, 2009

Zaman Membuyung


Ni story dah lame jus sje nak imbas kembali...time g PD, Alya umur dlm 2 thn stengah..so mmg excited nak g brenang kat bwh je tau swiming pool yg mrangkap air terjun tiruan ni..maafler xamik gbr air terjun dia..
Sedang bsiap nak mandi..seksi ye Nyah..ehehhe

Time ni mmg muke ayah nye yg tlebih excited main air terjun dia..kat blakang tu diorg ni bru pas terjun dr gelongsor sotong besar *tp xde gbr...hehhe





Time ni aku tgh mengandung ank no. 2 ye..brenang xingat dunia wat kuak lentang , kupu2 seme ade..hehhekat blakang tu kiteorg nye apartment ye...
Inila muke mak Mak Yung ye still maintain badan lg...yg best aprtment nye siap ade kerusi jati lg, ade 2 blik mmg best tuk family lah..









Mmg ramai yg mandi tp msih ade ruang tuk ramai lg nak g sane..kiteorg tgl 8 adik-beradik sbelah hband aku ..share satu apartment 2 blik, so bla tido ramai yg lending kat hall la..





Ni keadaan bla Makyung nak bangun dr air ye.. * sbb nak kejar ank Mak Yung yg kne tgl ayahnye yg taksub mandi kat air terjun..hehhe

5 comments:

Fida said...

Tak nampak perot pong! Tak caya! Sila buktikan!

Arechick Lana said...

ha ah..tipo.tipo!hahahah

alieza @ ayiez said...

LOr nak besor mane lg perutnye..mg dah kecik tu je..nak buktikan skang penuh LEMAK TEPU jela,,,...eheheheh

anik said...

ahahaha...skang zaman aku lak....

alieza @ ayiez said...

Btui2 Nik, skang ko lak duk byung bangat..npk ler jgk perut dr aku tu..hehhe

Post a Comment